Om Transschakt

Transschakt startades 1971 av Bengt-Olov Jensen och drivs nu av ägaren Pelle Jensen och driftansvariga Robin Thorén. Vi har idag ca 50 anställda, samtliga med de utbildningar som behövs inom yrket. Vi kör som underentreprenörer till våra kunder där vi servar med ett brett utbud av grävmaskiner, schaktbilar, hyr ut lastmaskiner, offererar grus/schaktmassor, mm. Vi har många samarbetspartners så dom flesta arbetsuppgifterna löser vi inom branschen.

Vi har ca 35 grävmaskiner i 3-30 tonsklassen med ett brett sortiment av maskintillbehör, och ett 15-tal lastbilar med kärror/släp till. Finns även lastmaskiner, bandschaktare att tillgå. Då vi har egna mekaniker och egen verkstad samt ett mycket komplett reservdelslager på hyllan kan vi komma igång snabbt efter ett eventuellt driftstopp. Vid sjukdom försöker vi alltid att sätta in en ersättare så arbetet flyter på smidigt.

Miljö står i fokus där vi ligger i framkant gällande miljösteg på maskiner och lastbilar, där även miljöanpassade oljor och drivmedel används.